TOKAT / TURHAL - Yazıtepe İlkokulu

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu mutlu gün; ülkemizde olduğu gibi, okulumuzda da veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile coşkulu bir şekilde şenlik havasında kutlandı. Kuruluşunun 104. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. yıldönümü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

12 MART 1921 İSTİKLÂL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103. YILDÖNÜMÜ  ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ İLE İLGİLİ OKULUMUZDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Mrt

İlçemiz Kaymakamı Turan SOĞUKOLUK okul ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali TAŞTAN ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

İlkbahar mevsimine yaklaştığımız bu günlerde okul bahçesi kenarlarında bulunan çam ağaçları budandı.  Boş olan kısımlara öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte yeni çam fidanları dikildi. Etraflarına kazıklar çakılıp, tel örgü ile çevrilerek fidanlar koruma altına alındı.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARI YIL TATİLİ

Okulumuzda birtakım çalışmalar.

Ock

Okulumuz binasının girişinde bulunan ve beton vasfını kaybederek adeta aralarından otlar fışkıran basamaklar, onarılıp mermerle kaplanarak çok güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Ara

Okulumuz bina girişindeki merdiven ve engelli rampası çevresi, okul müdürümüzün girişimleri sonucu Turhal Belediyesi’nin kilittaşı ve çimento desteği ile yeniden düzenlenerek daha güzel bir görünüme kavuşturulmuştur.

Ara

20 Aralık 1942 Niksar-Erbaa Depreminin yıl dönümü tarihi olan 20 Aralık 2023 tarihinde Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu'nun talimatları doğrultusunda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından planlanan 19.12.2023 Salı günü saat 11.30' da okulumuzdaki öğrencilere ÇÖK-KAPAN-TUTUN ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.