TOKAT / TURHAL - Yazıtepe İlkokulu

Yazıtepe İlkokulu

05056619491
Adres
YAZITEPE KÖYÜ MEYDAN MEVKİİ DUMLUPINAR SK. YAZITEPE ILKOKULU BLOK NO 2 TURHAL / TOKAT
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.
Misyon
Biz Yazıtepe İlkokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Asfalt yol
Meydan Mevkii Dumlupınar Sokak No:2/B Yazıtepe Köyü -Turhal -TOKAT
Turhal ilçe merkezine 16 km uzaklıktadır.